Hundeskov

I Hasle Bakker er anlagt en skøn hundeskov.

En grøn kile fra Klokkerparken på tværs gennem Hasle forbinder hundeskoven – og Hasle Bakker i øvrigt – med Hasle vest og syd for Viborgvej. Beboere øst og nord for Viborgvej finder måske kortere vej til hundeskoven, men kan lade sig friste af Haslekilens stianlæg til tur med hunden. 

Brug Haslekilen

Denne Haslekile rummer et stiforløb for fodgængere og cyklister fra Klokkervej til Hasle Bakker og til hundeskoven, med videre forbindelse til Skjoldhøjkilen og dens oplevelsesmuligheder.

Fra Ryhavevej ved Klokkerparken føres kilen gennem Bispehaven med broforbindelse over Hasle Centervej til Ryparken. Derfra gennem tunnel under Ringvejen og videre gennem idrætsanlæg ved Ellekærskolen. For at nå hundeskoven følges stien gennem Hasle Bakker med Bakkekammen til venstre og Spiralen til højre. Fortsæt ligeud indtil møde med hundeskovens indgang og hegn til venstre lige op til stien. 

Spadsereturen med hunden i snor ad Haslekilen er overkommelig, og hundeskoven ligger som oplagt mål for en tur med hunden.

Der er ingen parkeringspladser ved hundeskoven. Det anbefales at benytte de omkringliggende p-pladser ved Tovshøjskolen og Ellekærskolen.

 

Morgenløb og traditioner

Brabrand Parkrun er løb med masser af hygge, sjov og socialt samvær, så deltagerne
husker selvfølgelig at fejre Parkruns jubilæer og hædre de særligt flittige deltagere.

Også byens borgmester har flere gange deltaget i løbet, som det fremgår af løbsberetninger fra foregående års jubilæumsløb.

Brabrand Parkrun har både en officiel løbsside og en facebookside med masser af fotos og nyheder.

Løberuter

Til brug for træning er der tilrettelagt fire forskellgie løberuter i Hasle Bakker og Skjoldhøjkilen. De er afmærket med røde pæle. Længderne er 3, 5, 7 og 10 km.

Se en samlet kortoversigt, samt de forskellige ruter ved at klikke på den ønskede rute. 3 km, 5 km, 7 km og 10 km.