Husk Hasle Bakkerløbet d. 7. september

Se Aarhus fra de tre højeste toppe i Hasle Bakker.

Torsdag d. 7. september kl. 18.00 lyder startskuddet til byens højeste løb. Med ruter der fører deltagerne over Spiralen, Grimhøj og Bakkekammen med tilsammen 300 højdemeter over havet i Aarhusbugten, er der garanti for både flotte udsigter og udfordrende motion.

Hasle Bakkerløbet arrangeres i år for 6. gang. Det er et tilbud til både eliteløbere, der satser på at slå løbsrekorderne og hinanden, såvel som for motionister, der foretrækker at trave op ad bakkerne og nyde udsigterne over områdets søer, enge og skovområder.

Start og mål er P-pladsen, Lenesvej i Brabrand ved foden af Bakkekammen, der med sine 105 m er områdets højeste og længste. Det er bakken, hvor deltagerne efter en krævende opstigning i ujævnt terræn får mulighed for at slutte af med deres hidtil hurtigste spurt i et 200 m langt og spektakulært nedløb.

Der er ruter på 5 og 10 km, og som nævnt er det tilladt at gå, og i øvrigt tage sig tid til at nyde turen. Børn er også meget velkomne. Der er mulighed for tilmelding ved startstedet – mød frem i god tid inden felterne sendes af sted.

Hasle Bakkerløbet arrangeres i et samarbejde mellem Brabrand Parkrun, Brabrand IF Motion og Den Selvejende Institution Hasle Bakker.

”Vi håber at se rigtig mange af de kendte ansigter fra tidligere års løb og opfordrer til at de tager løbevenner og bekendte med, så endnu flere får oplevet området og set de mange muligheder her er for træning, motion og leg,” opfordrer Bent Hviid, formand for Den Selvejende Institution Hasle Bakker.

Se mere om løbet her