"De Udvalgte" - biologi 7.-9. klasse

De Udvalgte i skoven

"De Udvalgte" er tilrettelagt som en dramatisk historie, hvor eleverne bliver aktører og undervejs skal løse en række opgaver indenfor specifikke fagmoduler.

Historien foregår i 2022, hvor naturen er ramt af et farligt virus. Hasle Bakker er endnu usmittet, og et forskerteam sender derfor eleverne ud på en vigtig mission: De skal finde nøglen til naturens overlevelse ved at undersøge, hvordan forskellige biotoper ser ud, når de er sunde. Men tingene går ikke helt, som forskningslederen Max havde forestillet sig...

"De Udvalgte" er et spændingsdrevet naturvidenskabeligt undervisningsforløb for 7-9. klassetrin. Ved hjælp af mobiltelefoner, høretelefoner og grafiske stregkoder føres eleverne fra klasselokalet ud i naturen og ind i en interaktiv fortælling med dem selv som aktive hovedpersoner. Via fortællingen i høretelefonerne kommer eleverne ud på en kortlagt rute, hvor de skal hjælpe forskerne med at løse opgaver af forskellig karakter.
Forløbet er tilrettelagt med tre moduler. Første modul foregår på klassen, hvor eleverne forbereder sig fagligt til turen i bakkerne (se lærevejledning). Andet modul foregår i Hasle Bakker, og tredje modul foregår igen i klasselokalet, hvor det indsamlede materiale undersøges nærmere og præsenteres på klassen.

"De Udvalgte" er udviklet i et tværfagligt samarbejde mellem Alexandra Instituttet, Teater Katapult, naturfagslærere fra Elsted Skole og Idrætssamvirket.

Lærervejledning - Se eksempler fra Hasle Bakker og AudioMove

Udgangspunkt for "De Udvalgte" er Tovshøjskolen, hvor der er mødested og gives instruktion.

Booking: Send en mail til aktiviteter@haslebakker.dk og skriv hvilket forløb der ønskes, klassetrin, hvilken dato, (skriv gerne flere muligheder) ønsket ankomsttid, antal elever og voksne samt navn på: Skole, lærer, email-adresse og tlf.nr.

Yderligere info: Kontakt aktivitetsleder på telefon: 27 88 70 00.

Vær gerne hurtigt ude med bookingen, hvis du vil være sikker på at få den dag, du ønsker til din klasse. Tilbuddet er gratis for skoler i Aarhus Kommune. Hvis du beslutter at aflyse et booket forløb så send os venligst en mail hurtigst muligt, så en anden klasse kan få jeres plads. Afbestilling skal foretages senest 8 dage inden den bookede dato. Hvis det sker senere, bliver vi desværre nødt til at opkræve et gebyr på 500 kr.

Når du har booket et forløb, får du tilsendt en vejledning og informationer om praktiske forhold. Der er fine busforbindelser til Tovshøjskolen.Nyheder » FOR SKOLER » De Udvalgte 7.-9. KL
"Hasle Bakker" is powered by CMIS.