Hasle Bakker Gåtur

Tirsdage kl. 13.15. Alle kvinder er velkomne.gåtur i bakkerne

Kvinder i alle aldre mødes hver tirsdag året rundt til fælles og hyggelig gåtur i Hasle Bakker. Der er start kl. 13.15 fra beboerhuset Tousgårdsladen, og herfra vandrer flokken ud på en frisk tur i bakkerne med indlagt gymnastik og fitnes i det fri undervejs.

Alle kvinder er velkomne uanset alder og fysisk form. Turenes længde og hastighed afpasses efter deltagernes formåen og ønsker. Der er tilbud til både hurtige og langsomme. Lokalkendte instruktører viser vej i området.

Gåturene afsluttes med frugt og te i Tousgårdsladen. Edwin Rahrsvej 6 b.

På med traveskoene. Kom ud og kom i form og få nye bekendte på tur i naturen.

________________________________________________________________________

Kendt ansigt i spidsen for Hasle Bakker Gåtur

Inga Bech - formand Hasle Bakker Gåtur

Det er et kendt ansigt i Hasle Bakker, Toveshøj og Gellerup, der er formand for områdets nye motionsforening for kvinder.

Inga Bech blev valgt med klapsalver og uden modkandidater, da den nye forening Hasle Bakker Gåtur holdt stiftende generalforsamling i beboerhuset Tousgårdsladen tirsdag den 1. marts 2016.

Inga Bech har de seneste fire år været en af de bærende kræfter for gåture for kvinder i naturområdet med udgangspunkt fra Tousgårdsladen, og hun står nu i spidsen for foreningen, som vil videreføre motionsaktiviteterne i en stærkere organisation.

Den øvrige bestyrelse består ligeledes af erfarne gåturskvinder fra området i skikkelse af Jarmilla Ahmad, Seinab Ali, Farida og Mette Lund.

Hasle Bakker Gåtur er åben for alle kvinder, der har lyst til frisk luft og glad motion med traveture og gymnastik i naturen i Hasle Bakker.

Der trænes hver tirsdag fra kl. 13.15. Traveturene er på 5-6 km. Undervejs på ruten gøres holdt ved en fitnessstation, hvor der trænes gymnastik og styrkeøvelser.

Mødested og tid er Beboerhuset Tousgårdsladen tirsdage kl. 13.15. Efter turen er der fælles hygge med frugt og te i Tousgårdsladen.

Gellerup.Nu har været med på gåtur - læs reportagen her

________________________________________________________Nyheder » Aktiviteter » GÃ¥ture for kvinder
"Hasle Bakker" is powered by CMIS.