Hasle Bakkerløbet 2017Hasle Bakkerløbet 2017 indbydelse

Sæt X i kalenden: Torsdag den 7. september 2017 kl. 18.00 skydes Hasle Bakkerløbet i gang, og alle kan være med. Man kan både løbe og gå, og for alle er der er garanti for en flot udsigtstur i det spændende landskab.

Der er i år to distancer: 5 km og 10 km.

Start og mål er P-pladsen ved Lenesvej, Brabrand.

Pris for at deltage: Voksne over 15 år - 50 kr.

Børn under 15 år deltager gratis ved forhåndstilmeldning og ifølge med en voksen.

Tilmelding via my.raceresult.com

Link til tilmeldingssiden her

Online tilmeldning lukker en uge før løbet.

Mulighed for eftertilmelding ved startstedet.

Pris ved eftertilmelding: Voksne 100kr. Børn 50 kr.

Følg med her på siden og på løbets facebookside

Løbet afholdes i 2017 for 6. år i træk. Glimt fra nogle af de tidligere års løb kan ses herunder.

______________________________________________________________________________________________

Verdensmester på toppen i Hasle Bakker

STARTEN ER GÅET

Den nykårede dobbelte verdensmester i orienteringsløb Maja Alm løb fra alt og alle og sejrede i suveræn stil i Hasle Bakkerløbet på 10 km distancen i årets jublæumsudgave af byens højeste løb.

Efter knap 43 minutter havde Maja Alm forceret de tre krævende bakketoppe to gange hver og kunne spurte først over målstregen til en klar sejr som hurtigste løber - både blandt herrer og damer.

Hasle Bakkerløbet, som 15. september fejrede 5 års jubilæum, blev tilsmilet af det flotteste eftersommervejr og forløb uden uheld.Maja Alm suveræn sejr

Omkring 100 tilmeldte løbere havde besluttet at pøve kræfter med det udfordrende terræn over Spiralen, Grimhøj og Bakkekammen - ialt over 300 højdemeter. Halvdelen tog som Maja Alm ruten to gange, mens de øvrige syntes, at 5 km var rigeligt til at få pulsen op.

Hurtigste løber på 5 km distancen var tidligere eliteløber Morten Fransen - som også vandt løbet for fem år siden!

De tre hurtigste i hver klasse:

10 km kvinder: Maja Alm, Lisa Møller Andersen, Gitte Sørensen.

10 km mænd: Oliver Kortitsen, Anton Nicolaisen, Allan Hougaard.

5 km kvinder: Mette Røjkær Rasmussen, Vicki Taasti, Helle Holdam.

5 km mænd: Morten Fransen Troels Bach Andersen, Jacob Worm Bisfort.

Resultater fra løbet kan ses her

Flere fotos fra løbet kan ses her

Foto: Maja Alm med nr. 1036 spurter i mål

_F0C1310-

___________________________________________________________

Glimt fra løbet i 2015:

Orienteringsløbere til tops Hasle Bakker

Starten på børneløbet

Orienteringsløbere med en verdensmester i spidsen tog podiepladserne i Hasle Bakkerløbet.

Der blev pustet og kæmpet for at nå til tops i 105 meters højde, da Hasle Bakkerløbet torsdag aften blev gennemført for fjerde år i træk.

Forrest i feltet dominerede en gruppe terrænstærke orienteringsløbere med verdensmester Søren Bobach i spidsen. Han vandt i sikker stil 5 km ruten i tiden 18.50 min.Eliteløbere i front fra start

Den dobbelte distance blev vundet af Rasmus Djurhus i tiden 38.24 minuter - en anden af Danmarks stærkeste O-løbere og nykåret danmarksmester i stafetorientering sammen med Søren.

Også hos kvinderne var det en orienteringsløber, der kom først over stregen i skikkelse af Camilla Louise Bevense, som klarede 5 km-ruten på 25.18 min. I Hasle Bakkerløbet repræsenterede de alle Team Løberen. Kvindernes 10 km distance blev vundet af Christina Vurtz fra Aarhus 1900 AM i tiden 56.26 min.Veklkommen i mål

130 løbere i alderen fra 1½ år til 72 år deltog i løbet, som var lagt på en yderst krævende rute hen over de tre bakketoppe: Bakkekammen, Spiralen og Grimhøj med tilsammen 300 højdemeter.

De hurtigste løbere nåede knapt at nyde udsigterne over den århusianske skyline - men de kunne helt sikkert mærke de skrappe stigninger i benene, mens lungerne arbejdede ved maxpuls.

Inden de lange ruter blev skudt i gang, blev der afviklet børneløb på 2,5 km - en krævende tur over 2 bakketoppe, som Nicklas Schriver Møller klarede på bare 10.13 min.

Løbet var for både eliteløbere, børn og motionister og havde desuden deltagelse af en del af områdets lokale beboere fra Toveshøj og Gellerup. Herfra var der assistance fra en gruppe kvinder, som sørgede for forfriskninger og gode kager til deltagerne, når de kom i mål.

Bag arrangementet stod Brabrand IF Motion og Brabrand Parkrun i samarbejde med Den Selvejende Institution Hasle Bakker, som nu har gjort løbet til en tradition med aftenløb i det smukke naturområde i det vestlige Aarhus.

Resultater her

FOTOS fra 2015-løbet her

Se Aarhus Stiftidendes Spotted-fotos fra løbet her

______________________________________________________

Glim fra Haslebakkerløbet 2014

herNyheder » Hasle Bakkerløbet 2017
"Hasle Bakker" is powered by CMIS.