Indskoling 1.-3. klasse

I indskolingsforløbet sendes eleverne ud på en naturmission, hvor de skal hjælpe trolden Grimle med at undersøge dyr og planter forskellige steder i området.

Lokaliteterne har hvert sit natursærpræg f.eks. vand, åbent land og mørk skov, og eleverne stilles overfor en række opgaver og udfordringer hvert sted.

Indskolingsforløbet er fleksibelt tilrettelagt, så lærere og pædagoger selv bestemmer hvor mange poster klassen skal besøge, og hvilke opgaver der skal løses.

Turen skal pirre børnenes nysgerrighed og foregå med alle sanser åbne og samtidig levne plads til fordybelse.

Udgangspunktet for turen er Tovshøjskolens P-plads.

Se mere i Lærervejledning

Booking: Send en mail til: aktiviteter@haslebakker.dk og skriv hvilket forløb der ønskes, klassetrin, hvilken dato, (skriv gerne flere muligheder) ønsket ankomsttid, antal elever og voksne samt navn på: Skole, lærer, email-adresse og tlf.nr.

Yderligere info: Kontakt aktivitetsleder på telefon: 27 88 70 00.

Vær gerne hurtigt ude med bookingen, hvis du vil være sikker på at få den dag, du ønsker til din klasse. Tilbuddet er gratis for skoler i Aarhus Kommune. Hvis du beslutter at aflyse et booket forløb så send os venligst en mail hurtigst muligt, så en anden klasse kan få jeres plads. Afbestilling skal foretages senest 8 dage inden den bookede dato. Hvis det sker senere, bliver vi desværre nødt til at opkræve et gebyr på 500 kr.Nyheder » FOR SKOLER » Indskoling
"Hasle Bakker" is powered by CMIS.