Matematik 4.-6. klasse

Matematikforløbet foregår som de øvrige aktiviteter i Hasle Bakker udendørs.

For 4.-6. klasserne er forløbet tilrettelagt som et stjerneløb. Udstyret med kort sendes eleverne gruppevis på 2-4 personer ud i området for at løse matematikopgaver med direkte afsæt i både natur og menneskeskabte ting.

Der er 10 forskellige opgaver af forskellige sværhedsgrader. Eleverne skal samarbejde om opgaverne og også bruge bl.a. kropsmål f.eks. deres højde, armslængde og skridtmål til at finde frem til løsningerne. Eleverne noterer, tegner skitser og begrunder deres løsninger til brug for videre bearbejdning hjemme i klassen.

Udgangspunkt for matematikforløbet er en picnichytte i den vestlige del af Hasle Bakker/Skjoldhøjkilen.

Buslinje 3A har stop tæt ved.

Se opgaverne i Lærervejledning

Booking: Send en mail til: aktiviteter@haslebakker.dk og skriv hvilket forløb der ønskes, klassetrin, hvilken dato, (skriv gerne flere muligheder) ønsket ankomsttid, antal elever og voksne samt navn på: Skole, lærer, email-adresse og tlf.nr.

Yderligere info: Kontakt aktivitetsleder på telefon: 27 88 70 00.

Vær gerne hurtigt ude med bookingen, hvis du vil være sikker på at få den dag, du ønsker til din klasse. Tilbuddet er gratis for skoler i Aarhus Kommune. Hvis du beslutter at aflyse et booket forløb så send os venligst en mail hurtigst muligt, så en anden klasse kan få jeres plads. Afbestilling skal foretages senest 8 dage inden den bookede dato. Hvis det sker senere, bliver vi desværre nødt til at opkræve et gebyr på 500 kr.Nyheder » FOR SKOLER » Matematik 4.-6. kl
"Hasle Bakker" is powered by CMIS.