Matematik 7.-9. klasse

matematik med teodolitUndervisningen foregår udendørs, og eleverne deles ind i grupper à 3-4 personer.

Hver gruppe får udleveret kort, opgavesæt og en kasse med måleinstrumenter, som de har med rundt på turen. Der er i alt 14 forskellige opgaver fordelt på 16 poster placeret ved de høje bakker, søer og opholdspladser i området.

Valg af opgaver og den rækkefølge, de skal løses i, er helt fleksibel. Som lærer kan man på forhånd vælge, hvilke opgaver de enkelte grupper skal løse, og ellers har Hasle Bakker en række opgaveruter, der kan vælges imellem.

Se opgaverne i Lærervejledning

Udgangspunkt for matematikforløbet er Tovshøjskolen, hvor der er mødested og gives instruktion.

Booking: Send en mail til aktiviteter@haslebakker.dk og skriv hvilket forløb der ønskes, klassetrin, hvilken dato, (skriv gerne flere muligheder) ønsket ankomsttid, antal elever og voksne samt navn på: Skole, lærer, email-adresse og tlf.nr.

Yderligere info: Kontakt aktivitetsleder på telefon: 27 88 70 00.

Vær gerne hurtigt ude med bookingen, hvis du vil være sikker på at få den dag, du ønsker til din klasse. Tilbuddet er gratis for skoler i Aarhus Kommune. Hvis du beslutter at aflyse et booket forløb så send os venligst en mail hurtigst muligt, så en anden klasse kan få jeres plads. Afbestilling skal foretages senest 8 dage inden den bookede dato. Hvis det sker senere, bliver vi desværre nødt til at opkræve et gebyr på 500 kr.

Når du har booket et forløb, får du tilsendt en vejledning og informationer om praktiske forhold. Der er fine busforbindelser til Tovshøjskolen.Nyheder » FOR SKOLER » Matematik 7.-9. kl
"Hasle Bakker" is powered by CMIS.