Rulleski i Hasle Bakker

Aarhus Skiklub afholder jævnligt gratis og åbne træninger i Hasle Bakker, hvor alle er velkomne.

Rulleski-aktiviteterne har udgangspunkt fra parkeringspladsen ved Lenesvej for foden af den store bakke. Når deltagerne har fået lært den fornødne teknik, er der mulighed for at løbe skiløb på asfaltstierne rundt om bakkerne.

Der er mulighed for gratis at låne skiudstyr, idet Aarhus Skiklub råder over rulleski og støvler i mange størrelser. Deltagerne skal selv medbringe knæbeskyttere og cykelhjelm. Skiløbere, der selv har rulleski, er også meget velkomne til at møde frem.

I spidsen for aktiviteterne står instruktør Kaj Jensen fra Aarhus Skiklub sammen med formand Gert Rasmussen, som ses på billedet.

Aarhus Skiklubs træninger er meget velbesøgte og også flere TV-hold har været forbi og rapporteret herfra.

Se indslag fra TV2 Østjylland Guide (Rulleski starter 5.48 inde i indslaget)

og TV2 nyheder (ca. 1.16 inde i indslaget)

rulleskiløber- hjemmeside.jpg

Fart på rulleskiene

Interessen for skiløb med hjul under brædderne er støt stigende, og de frivillige fra Aarhus Skiklub har haft travlt med at instruere begyndere ved de åbne træninger i Hasle Bakker.

Ved de seneste arrangementer deltog omkring 80 børn og voksne, så der var travlt i materialedepotet, hvor skiklubbens formand Gert Rasmussen udlåner støvler og ski til både mindre børn og mænd med store fødder.

Træningen ledes af instruktør Kaj Jensen, som på imponerende vis formår at få instrueret selv de mest usikre nybegyndere, så de efter en god times tid kan holde balancen og med store smil og sved på panden løbe rundt på asfaltpisten.

Beretninger om den store indsats er nået vidt omkring. Således har Aarhus Skiklub været vært for en træningslejr for Lillehammer Eliteteam, hvor også TV var på besøg. Det kan man se mere om her

Se fotos fra træningen i Hasle Bakker her

Se omtale fra aktiviteterne i Lokalavisen

Information om kommende rulleskitræninger kommer her på hjemmesiden.Nyheder » Aktiviteter » Rulleski
"Hasle Bakker" is powered by CMIS.