Ny kvindeforening godt i gang

Det er et kendt ansigt i Hasle Bakker, Toveshøj og Gellerup, der er valgt som formand for områdets nye motionsforening for kvinder.

Inga Bech blev valgt med klapsalver og uden modkandidater, da den nye forening Hasle Bakker Gåtur holdt stiftende generalforsamling i beboerhuset Tousgårdsladen den 1. marts.

Inga Bech har de seneste fire år været en af de bærende kræfter for gåture for kvinder i naturområdet med udgangspunkt fra Tousgårdsladen, og hun står nu i spidsen for foreningen, som vil videreføre motionsaktiviteterne i en stærkere organisation.

Den øvrige bestyrelse består ligeledes af erfarne gåturskvinder fra området i skikkelse af Jarmilla Ahmad, Seinab Ali, Farida og Mette Lund.

Hasle Bakker Gåtur er åben for alle kvinder, der har lyst til frisk luft og glad motion med traveture og gymnastik i naturen i Hasle Bakker.

Der trænes hver tirsdag fra kl. 13. Traveturene er på 5-6 km. Undervejs på ruten gøres holdt ved en fitnessstation, hvor der trænes gymnastik og styrkeøvelser.

Mødested og tid er Beboerhuset Tousgårdsladen tirsdage kl. 13.00. Efter turen er der fælles hygge med frugt og te i Tousgårdsladen.

Gellerup.Nu har været med på gåtur – læs reportagen her